2018-11-25 07:00:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - a természetben fognak eszébe jutni a legjobb gondolatok

Napi horoszkóp november 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Rák jegyébe lépett. Ez nem lesz egy aktív és vállalkozó kedvű nap. Maradjon reggel az ágyban, és gondolja át az elmúlt napokat. Teremtsen nyugalmat maga körül, próbáljon meg kikapcsolódni. Este készítsen terveket a következő hétre, ezzel sok munkát meg tud magának takarítani.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold a Rák jegyében áll, utazási kedve továbbra is fékezhetetlen. Délután a természetben fognak eszébe jutni a legjobb gondolatok.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Rák jegyében áll. Talán töltse el ezt a napot gyalogtúrával. Lazítson egy nagyot. Menjen ki a természetbe, hogy egy kicsit ki tudja adni magából a feszültséget.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyében áll. Aludja ki magát, és élvezze a délelőtti hangulatot. Kellemes érzés, amikor mások gondoskodnak önről. Ne felejtse el ezt később viszonozni. Legjobb, ha ma a természetben tölti fel magát energiával. Ez szabályosan inspirálni fogja önt.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Aludjon reggel ameddig csak tud, mert ma szabadon oszthatja be az idejét. Nem kell ma a legnagyobb fordulatszámon pörögnie. Ebédeljen valahol valami finomat, és folytassa a lustálkodást délután is. Van mit kipihenni.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma nem sok minden történik. Meg van az esélye arra, hogy el tudjon zárkózni a többiek elől, és csak magában tudja tölteni az időt. Ez a visszavonultság kivételesen jót tesz önnek. Erre most szüksége van, hogy új erőt gyűjtsön magának.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Kap egy lehetőséget, hogy azt tegye, amit csak akar. Mehet gyalogtúrára a hegyekben, találkozhat a barátaival, vagy egyszerűen csak lazítson otthon. Este nézzen vissza az eltelt hétre, és legyen nagyon elégedett.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne hagyja magát senkitől és semmitől sem hajszolni. Lazítson. Nyugalomra talál. Délután nyugodtan álmodozhat, de jobb lenne aktívan tölteni az időt. Az este kiszámíthatatlanná válik, de mindenképpen szépen alakul.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Örömét lelheti a változatos programokban és a társaságban. Nagyon jót tesz önnek a pihenő, amit az otthonában tölthet el. Délután találkozzon a barátaival, beszélgessenek, érezzék jól magukat. Az este is lazán, kellemesen telik.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Használja a mai napot arra, hogy összeszedje magát, hallgasson szép zenét, olvasson egy jó könyvet, vagy menjen sétálni. Egy nagy túra is jót tesz. Este meglepetésszerű látogatást kaphat, és ennek nagyon fog örülni.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Rák jegyében áll, de a többi bolygó mindent megtesz azért, hogy ön pihenjen, és nagyon jól érezze magát. Végre befejezheti a könyvet, amit már régen ki kellett volna olvasnia, és ha úgy gondolja, egyszerűen élvezheti az egyedüllét minden jó oldalát. Legjobb lenne, ha a telefonját is kikapcsolná.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Rák jegyében áll. Jó kedvet ad önnek, szervezzen valamilyen kellemes programot, de ne legyen túl fárasztó. Töltse úgy a mai napot, ahogyan ön szeretné.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: